Praktisk info


Hva ønsker du deg av praktisk info? Send oss en mail på styret@torshovx.no!


Her kommer info om: 

Fargekoder fasade og vinduer

Nye navn på ringeklokken, hva gjør man

Urtene i hagen er for alle

Facebook-gruppenTorshovX

Vi har en egen, intern gruppe på Facebook. Er du ikke med der? Søk opp TorshovX og be om å få bli medlem av gruppa! Både eiere og beboere som leier i gården kan bli med. 

Hold dører til oppganger lukket, også i bakgården

Vi minner om at alle dører til oppgangene holdes lukket slik at uvedkommende ikke får adgang. Barn som leker ute må enten få nøkkel eller få vite hvordan de ringer på :)

Husk å stenge kjøreporten

Vi vil minne alle beboere om å passe på å holde porten mot Agathe Grøndals gate stengt. Dette gjelder også ved av/pålessing, porten skal lukkes etter man har kjørt inn. 

Avfall

Det er to beholdere for papir og to for resten - blå poser (plastemballasje), grønne poser (matavfall) og restavfall - i Agathe Grøndahls gate, på sameiets eiendom. Bruk din vanlige nøkkel for å låse opp. Større mengder avfall må leveres til gjenvinningsstasjon, og heldigvis har vi en liten stasjon to kvartaler unna, på hjørnet rett før Bentsebrua. De tar i mot det meste: keramikk, papp, tekstiler, glass, hardplast osv. Du kan også levere brukbare gjenstander som bøker, serviser og lignende. Dette gis bort på stasjonen, så kanskje du også kan finne noe brukbart der. Klikk her for åpningstider. 

Sykler & barnevogner

Sykler kan parkeres i bakgården, i stativene langs veggene. De kan også stå i båsen med barnevongsgarasjene, men ikke i tørkebåsene. Man kan dessverre ikke parkere sykler eller barnevogner i kjelleren, med unntak av i egen bod, på grunn av at rømingsveiene ikke kan sperres. Det er dog mulig å parkere disse under trappa i de oppgangene der dette området er tilgjengelig. 


    Sist endret: 14.mai 2021
    Opprettet:  19.jun 2014